Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vad har hänt Eva?

Tuesday, January 04, 2011

Vad har hänt Eva?


Idag skriver kvällspressen om Eva. Eva är mamma till en av mina vänners pojkvän. Eva försvann i onsdags spårlöst här i stan. Hon lämnade sin lägenhet i centrala Örebro tidigt i onsdags morse, sms:ade en av sina tre söner klockan 07.47 och sen var hon spårlöst försvunnen. Man tror att hon kan ha befunnit sig i Örnsro där hon hade en firma. Hennes bilnyckel satt kvar i bilen och hon stängde inte av datorn när hon lämnade sin arbetsplats.

Nu sitter en kollega från Örebro Universitet, där hon var lärare anhållen, misstänkt för att ha något med saken att göra. De ska ha haft en relation som är avslutat. Dock är han bara anhållen på den lägre graden av misstanke och förnekar att han skulle vara inblandad.

Var sjutton kan hon vara? Vad sjutton kan ha hänt? Det finns ju ingenting som tyder på att hon ska ha försvunnit frivilligt som ju enligt Leif GW Persson är den vanligaste orsaken till sådana här försvinnanden. Dessutom verkar hon ju vara normal. Ingen missbruksproblematik eller konstigt umgänge. Det känns inte som om det skulle vara nånting som någon bara råkar ut för... Men å andra sidan, vem vill en vanlig lärare illa bara sådär? Det mest logiska är väl att det är någon hon har en relation till... som mannen som sitter anhållen, som blivit förbannad och gått överstyr. Dock måste jag ju erkänna att man känner en oro för att det är ytterligare nån dåre som går lös i stan.

Sannolikheten att hon lever efter så här många dagar utan ett livstecken känns ju liten. Kanske kan någon hålla henne fången i nån källare nånstans, men det verkar väl inte direkt troligt.

Jag hoppas i alla fall att de hittar henne snart. Helst levande såklart, men om inte att de ändå får veta vad som hänt. Att leva i ovisshet måste ju vara det värsta man kan vara med om.


Det finns en grupp på Facebook, där folk hjälper till i spårandet efter Eva. Gå med ni med om inte annat för att visa ert stöd.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anna Katana said...

Usch vad hemskt när sådant här händer.