Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mummut Returns

Thursday, January 20, 2011

Mummut Returns

Forskare: "Chansen är god att en frisk mammut föds om fyra-fem år"

Man hat lyckats klona en mus som varit fryst i 16 år och således finns inga tekniska hinder. Lite celler från en frusen mammut och skapandet kan starta. Man kommer använda sig av en elefantmamma och låta henne bli surrogat åt den lille mammuten.

Otroligt häftigt om det funkar... men... vad ska vi med mammutar till? De behövs ju knappast idag. Hur coola de än må varit. Mummuten är nog lite av ett favoritdjur, men jag vet inte om jag vill ha dom springa omkring ute i naturen och riskera stöta på en under löprundan. Och vad mer kommer man sen försöka klona. Jag är helt för kloning när det gäller att skapa organ och andra medicinskt nyttiga delar, men utdöda djur... nja.

En annan forskare har kommit fram till att kaffe och värktabletter är bäst mot baksmälla. Koffeinet och de antiinflammatoriska ingredienserna i tabletterna fungerade bäst mot etanol, ren alkohol, i tester som har gjorts på råttor. Det hade jag kunnat sagt för länge sen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: