Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snackisar

Friday, January 07, 2011

Snackisar

Påven
Jorden skapades av Big Bang, men det var Gud som orsakade Big Bang.Ja, så säger Påven. Och.. tja, ska man tro på gubben Gud till varje pris så varför inte. Det är ju ganska svårt idag att bevisa motsatsen till att det var just då allt skapades. Jag tycker Påven och Vatikanstaten är ett otroligt läskigt förekommande. Som en liten egen värld som ingen kommer åt och som styrs av gamla gubbar med konstiga sexuella läggningar. Scary Deluxe.

Victoria Beckham
Posh Spice Beckham säger att hon opererat brösten. OH MY GOD! VA?! Är det möjligt?

Lotta Engberg
Lotta Engberg lämnar Bingolotto och skapar därmed ett hål i Sveriges alla hjärtan. Nä, riktigt så illa är det väl inte va? Lotta må vara folkkär och allt, men är hon inte otroligt irriterande att lyssna på? Nu har detta inte varit så himla stort problem för mig eftersom jag inte tittar på programmet, men konstigt nog har jag stört mig på det ändå: Hur sjutton går det ihop?

Jay Smith
Nästan lika läskig som påven, Jay Smith... ni vet cry babyn som tog droger under Idol och hans fd Sara har gjort slut. Det var väl bara en tidsfråga va? Eftersom Sara stöttat honom till drogfrihet enligt inslaget som var med i Idol var jag förvånad att det inte hände redan när han drar ut och festar till det med braja i Malmö. Nä, det tog en flört med medtänvlande Minnah och en avklarad final för att Sara skulle dumpa honom, men nu är det alltså gjort. You Go Girl! Och nu varnar hon Minnah. Antagligen helt förgäves för ni har väl inte glömt... kärleken är blind... eller i alla fall gravt synskadad.

Let's Dance
Och så till kvällen stora snackis: premiären av Let's Dance. Medverkande i år är:


Frank Andersson, fd brottare
(Dansar med Charlotte Sinclair)

Hannah Graaf Karyd, fd artist
(Dansar med Calle Sterner)

Tina Thörner, rallykartläsare
(Dansar med Tobias Karlsson)

Jessica Andersson, artist
(Dansar med Kristjan Lootus)

Helena Lundbäck, ryttare
(Dansar med Jonathan Näslund)

Alexandra Pascalidou
, programledare
(Dansar med Ludvig Jerkander)

Alexander Rybak
, artist
(Dansar med Malin Johansson)

Björn Ranelid, författare
(Dansar med Maria Lindberg)

Andreas Weise, artist
(Dansar med Sigrid Bernsson)

Anders Bagge, jurymedlem i Idol
(Dansar med Cecilia Ehrling)

Figge Norling, skådespelare
(Dansar med Oksana Spichak)

Denise Rudberg, deckarförfattare
(Dansar med Tobias Wallin)

Otroligt tråkigt startfält skulle jag vilja säga. Undrar vem som blir årets "Peppe". Personligen hoppas jag att Alexandra Pascalidou lider av total avsaknad av taktkänsla och snubblar på sina egna klackar. Jag fullkomligt avskyr den kvinnan.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: