Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Morgondagens CrossFit-pass

Wednesday, January 12, 2011

Morgondagens CrossFit-pass

Jag lyckades ganska bra med att köra kondition trots att jag inte kunde ge mig ut och springa, En timma i en jäkla fart på steppern och uppfinningsrik som jag är band jag fast en kudde på toa-dörren med hjälp av gummibanden och körde lite cardio-box mot den. Det funkade riktigt bra (förutom att kudden åkte dän ibland och jag höll på att slå näven genom dörren.

Sen har jag byggt upp morgondagens CrossFit-pass. Eller rättare sagt snott det. Hittade ett klipp på YouTube med detta pass. Det finns otroligt många olika varianter att hitta på YouTube så detta lär ju aldrig bli tråkigt. Så... morgondagens pass ser ut som följer.


Efter dagens pass blev det en ny sallad. Idag grillad kyckling, med bladspenat, ruccola, röd magold, soltorkad tomat och så lite hummus till det. FAAAAAAAAAAAASEN va gott! Men... det var över en timme sen jag åt den och jag är vrålhungrig så det får blir lite kvällsyogurt också.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: