Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Early saturday morning

Saturday, January 22, 2011

Early saturday morning

Vaknade som vanligt 4.23, tittade på klockan, njöt av att få somna om och vände mig om i sängen. Men sen kände jag att nåt inte stämde. Det tog ett tag innan jag insåg vad det var, men sen kom jag på det. Den lilla röda pricken hade ju lyst på väckarklockan. Genast stängde jag av den. Jasg måste ha satt på väckarklockan av bara farten när jag la mig. Tur att jag kom på det. Men det hade inte spelat så stor roll för jag vaknade 5.00 ändå. Lyckades somna om och gick upp nu vid 6.00. Omöjligt att sova längre. Varför är det så?!? Kan jag inte få sova länge nån jäkla gång? Nu gillar jag ju iofs att gå upp tidigt, men jag vill ju ut och springa och är jag vaken för länge innan det blir ljust hinner jag bli hungrig innan och då går det sämre att springa såklart. Äta innan går ju, men jag springer alltid bäst på tom mage konstigt nog.

Trippelpasset igår gick suveränt, men jag var helt kaputt efteråt. Efter 30 minuter stepper och 20 minuter CrossFit trodde jag faktiskt inte jag skulle klara mer, men med en kort paus på kanske 5 minuter körde jag trots utmattning och snart var jag inne i flåset. 35 minuter blev det och svetten bara sprutade.

Det blev "Love and other drugs" på min movienight. Filmen förvånade mig... den var riktigt bra! Jag hatar annars romatiska komedier och slutet var ju precis som alla andra. De skiljs åt, saknar varandra, killen springer ikapp henne och förklarar sin kärlek och tillslut ger hon med sig. Gjort förr i miljoner, men det passade ju in så låt gå då.

Nu sitter jag och har "American Idol" på i bakgrunden på min nya favoritkanal TV11. Victoria Beckham är med i juryn. Varför? Hon är väl inte direkt begåvad vad det gäller sången. Visst hon gjorde succé i Spice Girls, men det var väl mest för att hon inte hördes i samlingen. Och fem halvdanna röster kan ju låta ok i hop. Hennes solokarriär vart väl en ganska rejäl flopp och sen har hon väl inte åtsadkommit annat än att vara fotbollsfru? Jag bedrövas över hur hon ser ut. Som en streckgubbe.
Det finns många benrangel i Hollywood, men Victoria skrämmer nog mest. De andra kändisarna har en anorexia-svacka, men Victoria har varit konstans benrangel sedan Spice Girls och det kan ju inte vara hälsosamt på nåt sätt. Naturligt så smal är hon ju inte för på de gamla bilderna från hennes tid som modell ser vi en betydligt mer kurvig Victoria.

Hon ger nog mycket till programmet American Idol i alla fall... hittills har jag inte hört henne säga ett ord.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: