Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jerry Springer - White trash beautiful?

Thursday, January 27, 2011

Jerry Springer - White trash beautiful?


En 60-årig kärring springer av scenen och slänger av sig kläderna. Hon rusar in bland publiken och drar i sina leopardmönstrade stringtrosor. I säkert 5 minuter springer hon omkring där och visar upp sig för publiken. Hon gapar och skriker med sin tandlösa mun och publiken hejar och ropar. Runt henne ciskulerar vakter, men i stället för att försöka få henne tillbaka till scenen hejar de på henne de med.

På scenen sitter kanske tio personer. Hälften karlar och hälften kvinnor som ser likadana ut som den som springer runt näck. I ett hörn står Jerry Springer med en mick i handen och ler. När tanta i string kommer tillbaka till scenen och efter att hon get en vakt en lapdance ska folk ge kommentarer. "Sätt på dig kläderna för vi vill inte se dina myggbett", "köp dig nya tänder hora", och den nakna damen svarar "klä av dig och visa dig". Under några tillfällen rusar nakna damen ut i publiken och ska slåss lite. Jerry går runt med sin mick och helt plötsligt släcks lampan och en annan ung tjej i publiken går upp på scenen och dansar kring en herre i en stol. En annan i publiken visar brösten och en kameraman kastar ett pärlhalsband till henne.

I publiken sitter folk av alla varianter, Det är gettokids, det är brats. Det är gamla, unga, svarta, vita, latinos. Alla hejar och alla skrattar. Jag bara stirrar. Efter att ha kollat i 20 minuter har jag fortfarande inte fattat vad programmet egentligen handlar om. Jag läser på skylten och där står nåt om otrogna män. I don't get it.

En del har hänt sedan Jerry Spinger visades på svensk television sist. I talkshowens tid... ni vet när det var Rikki Lake, Jerry, Oprah, Geraldo och andra som dominerade tv-tablån var det visserligen Jerry Springer som var den show där det hände mest, men INGET i klass med detta. Ett och annat slagsmål ibland var extremt och vakterna var snabbt där och fixade upp situationen. Nu går gesterna rakt in på scenen och slår nån på käften. Och Jerry... ja, han gör inte mycket annat än står där med sin mick och ler.

Detta är inte underhållning. Detta är ett uppvisande av USAs mörka sida. En teater av galenskap. Ett helt program utan att ett ord utbyts som har nån koppling till ämnet som skyltas. Människor som sjunker till lägsta botten och gör allt för att få vara med i tv i några minuter. White trash at it's best.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: