Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Plus/minus noll

Wednesday, January 19, 2011

Plus/minus noll

Vad lustigt. Jag har tränat bort exakt lika många kalorier som jag ätit idag. Banne mig inte illa! Jag har bärjat föra in i min ShapeLink-app igen och när jag fört in dagens intag av kalorier hittills och dagens träning hamnade jag på exakt samma som utgångskalorierna jag har kvar att äta enligt den.

Jag vaknade ju så otroligt tidigt i morse att jag tog 20 minuter på steppern mest för att få tiden att gå. Efter jobbet drog jag och Emma till Friskis och körde BrädaMedel vilket var riktigt jäkla skitjobbigt idag. Och faktiskt ganska roligt, men det hjälper ju inte eftersom det var näst sista gången nånsin med bräda. Nåt skumt har hänt på Friskis som förr nästan bara handlade om bräda och step. Nu finns knappt nån step kvar och nu ska de alltså ta bort bräda från utbudet med. Ska banne mig lägga en post på deras forum direkt efter detta inlägg och klaga. Hur som helst var tanken att jag skulle få skjuts av Emma hem, men av nån anledning bestämde jag mig för att gå istället. Och av nån anledning hade jag massor med energi och det gick med en jäkla fart.

Nu, väl hemma i soffan känns det som om jag ska dö vilken sekund som helst. MUST HAVE FOOOOOOD!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: