Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pumped

Monday, January 31, 2011

Pumped

Jag är så himla trött i kroppen idag att jag tror jag får kasta om lite i schemat. Hade planerat ett CrossFit-pass idag, men det kommer aldrig bli bra så antingen blir det stepper eller vila. Får se om jag lyckas återskapa nån form av energi här i soffan med en burk Cola. Varför jag är så trött vet jag inte. Men jag har ju ändå sprungit två enormt bra löprundor på 7 km i helgen så en vilodag vore kanske passande.

Dagen på jobbet har varit otroligt effektiv. Jag vet inte vad det kommer sig, men jag har hunnit med massor. Känns bra. Har hela dagen i morgon fullspäckad med. Hoppas det går lika bra då.

Vet ni vad underbart det var att gå från jobbet idag? Det var ljust! Solen började visserligen gå ner, men lite d-vitaminer hann jag insupa. Det är väl den underbaraste tiden på året. När det går år rätt håll och blir ljusare och varmare. Och det kändes på nåt sätt i luften med. Trots att det varit plusgrader förut kändes det på riktigt ganska varmt. Jag var alldeles svett i min mössa och halsduk när jag kom hem.

Och nåt annat helt underbart har hänt också. Mamma har fått en ny resa. Till Teneriffa. Hela dagen har jag försökt komma på nåt som lite skulle kunna göra hennes dag bra trots att vi var kvar i Örebro och trots att jag jobbar till 16.45. Jag kan väl inte påstå att jag lyckades komma på nåt bra. Alla grejer jag kom på kostade en förmögenhet och tog bra mycket mer tid än en usel kväll efter jobbet. Med en mamma så besviken hade det behövt vara nånting alldeles utomordentligt bra och min fantasi har verkligen inte varit hjälpsam. Jag vill fortfarande komma på nåt bra att ge henne i födelsedagspresent såklart. Frågan är bara vad. Mamma är bara värd det bästa av det bästa och inget jag kommer på är gott nog. Just nu är jag bara så himla glad för hennes skull att hon kommer iväg.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: