Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En artikel om ingenting

Tuesday, January 11, 2011

En artikel om ingenting

Vad vill hon säga egentligen... Elisabeth Höglund alltså. Med rubriken: Snart så kan vi inte prata med varandra har den enträgne kolumnisten skrivit en artikel om de sociala medierna bloggar, Twitter, Facebook, Myspace, Flashback som gör oss till isolerade människor som är rädda för kontakt med omvärlden. Samtidigt säger hon att hon själv är med och tävlar om facebookvänner, skickar mejl och sms istället för att ringa folk och blir mer och mer indragen i den antisociala världen.

Jag förstår inte riktigt vad poängen är med hennes artikel är. Hon tar ingen direkt ställning och hon lever själv precis som det hon säger sig tycka är fel (även fast hon inte säger det i klarspråk). Hon står inte upp för sin åsikt och hon ger inget förslag på vad man skulle göra istället. Bara en massa men och antaganden om att människor är på väg att bli robotar i denna teknikens framfart i hemmen. Enligt mig en artikel som aldrig hade behövt blivit skriven eftersom den inte tillför någon någonting.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Anonymous said...

Och här får du en kommentar som inte tillför någonting till ditt blogginlägg som inte heller tillförde någonting.

Malin S.

Hannastacia said...

Nä, jag tillför definitivt inte nåt med mitt inlägg, men jag kallar mig heller inte kolumnist och publicerar i en stor tabloid.

Siev said...

Uppenabrligen tillförde den någonting eftersom du skrev ett helt inlägg om det...