Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bara minuter kvar...

Wednesday, January 19, 2011

Bara minuter kvar...

Klockan är 5.58 och om 2 minuter drar TV11 igång. Kanalen startar med Surreal Life som ju faktiskt är ganska underhållande. I övrigr när man kollar på rullistan som går över dagens program, verkar det som ytterligare en kanal som kommer köra multiavsnitt av kassa serier bara för att fylla ut tablån. Det är nog tur att de kommer med Big Brother för i övrigt har de inte lyckats skapa nåt unikt... i alla fall inte till premiärdagen.


Bilden ovan är från min systers Facebook. Hennes dotter Sydney har bakat drömtårta. Först ska ni komma ihåg att min syster bor i USA.... Ser ni nåt på bilden som inte stämmer in riktigt? Ja, det ÄR Eldorados billiga bakplåtspapper ni ser (något som Bäjb direkt la märke till och kommenterade såklart haha). Men tittar man en gång till lägger mn märke till att det inte är mycket som faktiskt är amerikanskt på bilden. Där finns vaniljsocker från Sverige, kokoboken är faktiskt på svenska och Drömtårta i sig är väl också ganska svenskt.

Förresten är klockan nu 6.09 och inget program har startat på TV11.Det visar sig att det är onsdagens rullista som går och att dagen inte börjar fören på eftermiddagen.


Men hörni jag la just märke till denna bild och att den kommer från en ny serie som heter The Walking Dead och som namnet skvallrar om handlar om zombies... verkar ju trevligt om bilden gör serien rättvisa. 20 februari har serien premiär.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: