Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trainingcamp

Saturday, January 08, 2011

Trainingcamp


Hur himla kul vore det inte att åka på nåt sänt här!?!? Skulle ju vara rena rama drömmen! Bilden ovan är från Apollo som i samarbete med AerobicWeekends Sweden & International AerobicWeeks anordnar träningsveckor på Playitas Resort Fuertoventura.

Man bor på fyrstjärnigt hotell med alla de vanliga semesterlyxigheterna som pool och sol. Men veckan är fullspäckad med varierad gruppträning och över 130 klasser står på programmet. Från åtta på morgonen till två på natten. Man kan välja mellan klasser som aerobics, dans, zumba, afro, gympa, combat, yoga…Och mycket, mycket mer.

Man bokar en vanlig resa, som verkar kosta runt 5000 och sen lägger man bara till 2500 för träningspaketet. Inte farligt! till skillnad från den Hälsoresa Aftonbladet arrangerar och som gav mig idén som kostar 11500 bara för att de har namn som Annika Sjöö, Martin Lidberg, Fredrik Paulún och Tobias Karlsson på programmet.

Som sagt vore rena rama drömmen och kommer säkert inte bli annat än en dröm. För vem i hela världen skulle jag kunna få med mig på en sån resa? Det var nästan exakt så jag sa till mamma igår kväll när hon kom på det! Min älskade värmländska syster såklart. Hon är ju träningsfreak liksom jag och det vore ju underabart kul att göra nånting sånt här tillsammans. Vi ses ju aldrig! Så sis... vad säger du? Äru på?


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Anonymous said...

Hej!
Jag kan varmt rekommendera Playitas hotell. Det finns det mesta om man tycker om att träna eller att bara koppla av. Varmt välkommen att höra av dig/er till oss om ni har ytterligare frågor. med vänlig hälsning Maria A, säljare Apollo Resor

Hannastacia said...

Vad roligt att Apollo själva tittar in på min blogg! Tro mig jag kommer göra allt i min makt för att få med mig nån på detta så lägg undan en resa till mig är ni snälla!

Anonymous said...

Hej! Playitas har blivit väldigt omtyckt av våra resenärer som varit där. Varmt välkomna att höra av er till oss på Apollo om ni har några frågor eller funderingar kring Playitas. Med vänliga hälsningar Maria A, säljare Apollo Resor