Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hemma från mormor

Saturday, January 22, 2011

Hemma från mormor

Äntligen hemma igen. Låång dag blev det, men det var samtidigt ganska så mysigt. Vädret har varit ytterst skumt. När vi kom till Arboga började det snöa och så hade det gjort i princip hela dagen. Temperaturen skiftade konstant mellan 0 och 5 minusgrader i bilen, men när vi kom till Örebro igen var allt som när vi lämnade det. Verkar inte kommit nån snö alls här tack och lov.

Jag kommer hem med en burk äppelmos och fyra påsar kantareller. Tänk att de alltid har så mycket kantareller.  Tur det för jag tog min sista påse igår.


Mormor har också uppfattat min kärlek för ugglor och hade hittat denna uggla åt mig på nån affär istan. Och det är inte vilken uggla som helst. Dyr och handgjord. Den får en hedersplats i bokhyllan.

jag fick en skiva med Blossom i den senaste träningstidningen jag köpte och efter en dag med mat, efterrätt och kakor ska jag nog ta mig igenom den innan det är dax för bad och sen movienight igen. Ikväll blir det nog Burlesque.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: