Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nöjd

Tuesday, January 25, 2011

Nöjd

Nyss hemkommen från ett mycket bra möte. Jag är imponerad över hur långt vi kom och jag tror att det kan blir riktigt riktigt bra! Jag är helt genomfrusen. Det var så kallt i lokalen att jag fick sitta med jacka över axlarna hela eftermiddagen och efter att ha burit matkassen hem har jag knappt nån blodcirkulation i fingrarna. De är kritvita. Vädret har vänt och det är ju helt isande kallt ute... detta trots att det bara är 4 minusgrader. Nordanvindar deluxe. Jag tog mig dock en liten promenad genom stadsparken på vägen hem och sen tog jag vägen över Järntorget och spanade in skridskobanan. Den var inte direkt imponerande. Men det var ju heller inte iordninggjort runt om och jag tror det kan bli riktigt mysigt när alla byggprylar försvinner.

Denna tisdagskväll ska bli otroligt lugn har jag tänkt. Dock är jag otroligt sugen på någon form av träning. Tröttheten verkar ha släppt av sig självt och jag känner mig ganska fylld av energi. Vi får väl se efter jag surfat ikapp lite. Ett varmt bad blir det definitivt i alla fall.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: