Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 25 checkar soppa

Friday, January 07, 2011

25 checkar soppa


Minns ni tävlingen där man kunde vinna en resa till Kanarieöarna med Kelda? Nu har vi som var med och hade soppor på våra bloggar fått vår lön i form av Keldasopp-checkar, som vi skulle kunna lotta ut på våran blogg.

Nu är det ju bara såhär att det är hela 25 checkar. Visst kan jag ha ett lotteri och lotta ut dom, men jag undrar vem som kommer stå för portot? Vad kostar ett frimärke idag? typ 6 kronor va? 6 kr x 25 checkar är 150 kronor och med tanke på att jag inte tjänar ett öre på bloggen är det inget jag kommer spendera pengar på. Nä, jag tänker ge mina kollegor en försenad julklapp a' 2 checkar var och så behåller jag resterande sju själv. Jag ÄLSKAR ju Kelda soppa. Synd bara att det endast är en av de jag gillar som finns i Soup in a cup version.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: