Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rest In Peace Eva

Tuesday, January 11, 2011

Rest In Peace Eva

Äntligen har man hittat Eva... den kvinna som försvann mystiskt onsdagen innan nyår. Man hittade henne på i det område man sökt i flera dagar. Styckmördad. Usch va hemsk det måste vara för de anhöriga. FY!

Mannen, som Eva också hade ett hemligt förhållande med, sitter häktad, men fortsätter förneka att han har nåt med försvinnandet eller mordet att göra.

Mitt i allt det tragiska måste jag bara få undra en sak. Varför använder alla mördare svarta plastsäckar? Bara en sån där tanke som slog mig. Är det nåt polisen letar efter är det väl just det och det borde väl göra förmultningsprocessen längre? Det allra bästa vore väl att försöka gräva ner kroppen (eller delarna) som den är eller i någor material som bryts ner snabbt av naturen. Det är väl för mycket begärt av en styckmördare att vara klok nog att tänka på det, men ändå...

Hur som helst och hur jobbigt det ön må vara för de anhöriga är det nog samtidigt skönt att få ett svar på vad som hänt henne. Nu börjar en ny, kanske ännu tyngre bearbetning för dom, men nu kan sorgeprocessen i alla fall börja.

Vila i frid Eva!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: