Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kanaler återfunna - thank god!

Tuesday, January 18, 2011

Kanaler återfunna - thank god!

Jag förstod väl att det inte var nåt alltför komplicerat, men när man får panik funkar ju ingenting. Helt plötsligt såg jag att det blinkade till en DTV uppe på tvn och då slog det mig direkt att jag kommit över på digital-tv. Enkelt åtgärdat och nu kan jag andas ut.

Lite annat då...


Daniel Nyhlén, hovexpert, har nu gått ut med att han har säkra källor som säger att Victoria är gravid. Hovet dementerar dock bestämt. Med hovets ord: – Det är fel helt enkelt. Så är det inte kan det väl ändå inte vara så... det vore väl otroligt dumt att gå ut och demetera så kraftigt annars, men är det då inte lite konstigt att Vickan blivit tjocker prick på magen bara?

Trafikverket varnar för livsfarliga vägar. Det blir riktigt halt när det nu saka frysa igen. Saltet biter inte när vägarna är så blöta och sand är väl för jobbigt antar jag. Åkeriföretagen är vansinniga och jag förstår dom... det kan inte vara roligt att riskera att glida ner i diket med en tung lastbil under en hel arbetsdag. Dock kan tyckas att det vore läge för åkerierna att satsa på vinterdäck INNAN de börjar klaga. Här är tack och lov fortfarande plusgrader och man kan ju hoppas det håller i sig i alla fall nån dag till.

Man har fått in nya uppgifter om Palme-mordet. Nu påstås att att den jugoslaviska säkerhetstjänsten UDBA låg bakom mordet. Motivet bakom mordet ha varit att kasta skulden på exilkroatiska kretsar. Detta är dock inget nytt och åklagaren Kerstin Skarp la ner vidare utredning av banan för två år sedan. Jag tror faktiskt ALDRIG vi kommer få nåt svar på vem som mördade Palme, så varför inte bara lägga ner... det kostar bara en massa cash att fortsätta utreda.

Nu finns det en krog där du kan köpa en drink via sms. Många är kritsiska bl.a Charlie Söderberg från Lyxfällan (som borde älska fenomenet eftersom det borde generera fler fall för hans tv-show). Krogägarnen försvarar sig dock med att de satt maxbelopp på 200 kronor per köp och 1500 kronor per mobilräkning. Ja, det är ju småpotatis eller hur? men å andra sidan är man så dum så man handlar drickar för så mycket pengar via sms får man banne mig skylla sig själv?

Så idag är det tisdag och min värsta dag på veckan. Jag vet inte vad det är, men bara ordet tisdag gör att allt känns hopplöst. Dock är det bra skönt när tisdagen tar slit för så känns det som man tagit sig över ett jättehinder och man börjar nedräkningen till helgen.

Med allt tv-strul ligger jag helt efter i planeringen denna morgon och nu är det dax att snabba på om jag ska hinna till jobbet i tid.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Släggan said...

Jepp...håller med dig...tisdagar sucks! :(

Har Christian hört av sig angående 29/1?? :)

Hannastacia said...

Nope... vad händer då? Nåt skojigt?

Släggan said...

Tja...jag blir lite äldre & så blir det lite kalajs i nya hemmet! :D Vill veta senast den 27/1 om du kommer...det blir lite käk & så :)

Men det är väl lite typiskt Christian & Pontus...vänta in i det sista innan man svarar...hehe