Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gröna vägar

Friday, January 28, 2011

Gröna vägar

Det ser grönt ut hela vägen ner till Värnamo på Trafikverkets sida. Hoppas det håller sig så. Och hoppas det bli lite varmare som SMHI utlovar.

Jag har ont i vänster axel. Jag körde mitt trippelpass igår, men glömde att värma upp överkroppen mellan steppern och CrossFiten och det var tydligen väldigt klantigt gjort. Nu känns det som en nerv eller nåt hamnat i kläm och rör jag armen i en specielll vinkel gör det så ont att jag tror den ska ramla av. det värsta är att det inte känns nåt alls när jag inte rör den så jag glömmer ju bort att inte röra den så.

Jag vaknade med ett extremt sug efter marknadsgodis. Det är ju som sagt hindersmässa på stan och det luktar så himla gott när man går förbi. I går när jag gick hem var det så nära att jag svängde in och köpte mig lite marknadsnougat, men av nån anledning gjorde jag det inte och nu kan jag inte sluta tänka på hur gott det är.

... Men jag är också sugen på vindruvor och keso. Det har jag hemma och det är bra mycket nyttigare så en hälsofrukost comin up!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: