Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snygg = smart

Tuesday, January 18, 2011

Snygg = smart

En studie genomförd på London School of Economics har kommit fram till att män som klassas som fysiskt tilltalande har 13,6 poäng högre IQ än genomsnittet. För kvinnor är värdet 11,4 poäng högre. Hans forskning har baserats på genomgångar av 17 419 personer födda 1958. De har genomgått en mängd prover regelbundet under barndomen och sitt vuxna liv och betygsatts utifrån akademisk framgång, intelligens och utseende. 

Ibland undrar man vad forskning har för nytta. Vad skulle till exempel denna studie ha för nytta för någonting alls? Sen undrar man ju också över Aftonbladets referenser när de använder Anna Anka. hon är ju inte snygg nånstans och om hon egentligen är så intelligent har vi väl inga större bevis för heller.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: