Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kudos till Martina Thun

Friday, January 28, 2011

Kudos till Martina Thun

Martina Thun satt inlåst i en glasbur och sände direktradio på Malmö torg i sex dagar för att samla in pengar för att stoppa barnmisshandel. Totalt har kampanjen lyckats samla ihop 12 miljoner. En enormt stor insats som inte borde få annat än beröm. Men vad får hon för det? Jo, en massa skit av folk som tycker hon gjort fel som lämnat sin lilla dotter. ”Hur kan du göra så mot ditt barn?” och ”hon kommer få men för livet” stod det i mejlen som kom. Vad är det för fjanteri?

Det handlade om sex dagar! och barnet har en far. Att vara utan sin mamma i sex dygn är väl inte samma sak som att hon far illa? Hennes pappa borde vara fullt kapabel att ta hand om henne. Visst kan dottern sakna sin mamma, men hörni... sex dagar! en gång. Det finns väl barn som är från sina föräldrar bra mycket längre än så i stöten och flera gånger om och som inte far illa alls. Jag tror dottern återhämtar sig ganska snabbt och i framtiden kommer hon nog knappast hålla detta emot sin mamma, snarare kommer hon nog vara otroligt stolt.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamma själv said...

Och så ska vi ha delad vårdnad.... en vecka hos mamma och en vecka hos pappa!!!!!! Stackars barn vad dom måste må dåligt som inte ser en av sina föräldrar på en hel vecka, dom blir säkert förstörda för resten av livet. Heder åt denna kvinna som gjorde något som för en gångs skull var riktigt bra.