Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Egypten - Marsa Alam

Tuesday, January 11, 2011

Egypten - Marsa Alam


Min älskade mamma fyller 60 år i år. 9:e februari för att vara mer exakt. Nu har hon och kompisen Maggan bokat en resa... till EGYPTEN! Jag är så avis. Jag menar kolla vilket ställe! Jag vill följa med mamma! Men jag får stanna hemma i kylan och mörkret. Och så får jag sticka nålar i dom. Mamma och Maggan alltså. Jag har nämligen fått uppdraget att agera vaccinatör inför resan.

Men jag ska själv på en resa... i mars. Till Sigtuna. Låter inte lika spännande va? Nä, det är det väl inte heller, men det är ganska stort ändå. Jag har nämligen blivit tillfrågad att följa med dit på det årliga mötet för nordens blåscancerspecialister. Låter kanske inte så spännande för gemene man, men för mig är det faktiskt ganska stort. Mig veterligen kommer jag vara den enda sjuksköterskan bland alla dessa högt uppsatta doktorer och det är faktiskt en ära att bli tillfrågad. Nu gäller bara att få chefen att inse att jag måste få åka.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: