Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Galornas afton

Monday, January 17, 2011

Galornas afton

Grammisgalan OCH Idrottsgalan...samma kväll. Hur tänkte de när de planerade detta? Hade det inte varit bättre för allas skulle att lägga det på olika kvällar? Jag är inte direkt intresserad av nåt av det tack och lov. Alla de stora tidningarna rapporterar från bägge galorna live med bilder på gästerna och lustigt nog har alla tidningar valt sig att använda samma bildrapporteringsverktyg... Shoot it live, vilket alltså inte gör någon av tidningarna bättre än den andra.

Undrar om stackars Ranelid går på nån gala ikväll. Ranelid som gör sig till åtlöje genom att gråta över att någon skrattat åt honom i publiken på Let's Dance. Vad tror han egentligen? Att han ska bli skonad bara för att han är kändis som dansar i tv? Nu grinar han och vill lämna tävligen. Hade han inte själv sagt nånting hade ingen uppfattat att någon skrattade åt honom och genom att han går ut med det ber han om uppmärksamhet och vill att folk ska tycka synd om honom. Dumbom!

Nä, nu blire handboll... såg matchen i lördags och det var faktiskt riktigt roligt. My kind off sport när det händer saker hela tiden och blir en massa mål. Sverige dominerar handbollen igen!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: