Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Thurrrsday

Thursday, January 13, 2011

Thurrrsday

Å, va skönt att det är torsdag. Det innebär bara en dag kvar till fredag och tills jag får träffa Bäjb igen. Veckan har hittills varit helt ok faktiskt trots att alla är tillbaka och det återigen är rörigt. det enda som egentligen strulat är väl vår diskmaskin som gått sönder och orsakar totalstopp i personalrummet när alla ska diska för hand. Men det är väl ett överkomligt problem.

En forskare har hittat bokstäver i Mona Lisas ögon. Ett S och ett L samt siffran 72 under bron i bakgrunden. Han vet såklart inte vad det betyder, men nu finns ett nytt mysterium med tavlan att forska i. Tänk va lustigt det är med dessa tavlor som är så himla mystiska att forskare analyserar dom så många åt i efterhand. Jag menar... varför har man från början fått för sig att just dessa tavlor skulle ge svar på en massa saker. Tänk om det bara är helt vanliga tavlor målade av en kis som kallade sig konstnär för länge sen. Och vad är de egentligen som är så speciellt med Mona Lisa jämfört med andra tavlor?

Kommer ni ihåg när man sa att man fick fyrkantiga ögon av att titta för mycket på tv? Jag gör det. Fast på min tid var det nog mest ett sätt för föräldrarna att skrämma sina barn från att sitta där för mycket. Men nu varnar forskare att det är livsfarligt att titta för mycket på tv. Mer än två timmar framför tv:n eller datorn ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Det st¨år dock inte varför. Datorn kan jag på ett sätt förstå, beroende på vad man använder den till såklart, men tv tror jag många snarare förknippar med avslappning snarare än nån slags kroppslig eller mental stress.

Idag ska jag försöka ta tag i RSUs hemsida. Jag gjorde ett försök häromdagen och råkade uppdatera sidan med en gammal version. Eftersom jag inte hade den senaste fick jag kasta tillbaks det på Lena (som haft sidan hittills) så hon kunde uppdatera om och rätt. Inte nåt lyckat försök alltså, men idag ska det nog gå bättre.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: