Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: American Apparel chockerar

Wednesday, January 12, 2011

American Apparel chockerar

hade detta varit en svensk klädkedja hade jag inte reagerat, men nu är det American Apparel mer amerikanskt kan det ju knappast bli. Alla vet att amerikanerna är livrädda för kroppshår och alla könsdelar inklusive bröst censureras noga i media. I reklamerna får man se orakade armhålor, nakna bröst och troslösa rumpor. Och reaktionerna låter sig inte väntas på. Pedofilism och creepy!


Som ni ser är bilderna inte alls direkt provocernade ur svenska mått, men jag kan förstå att de orsakar ramaskri i präktiga US of A.

Förresten, vad tycker ni om Brittans nya? Jag tycker den är ganska usel, men är det plagiat eller inte?


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Haha, detta är ju löjligt... Från en fotografs synvinkel tycker jag det är en riktigt bra kampanj, detta är bra bilder och de är inte alls för vulgära. Fast OK den där "Nail polish and panties" bilden var inte snygg utan känns mer "mjukporrig", inte helt lyckat.

Anonymous said...

Kan bara hålla med