Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Grattis mormor (och jag)

Wednesday, January 05, 2011

Grattis mormor (och jag)

Trettondagsafton innebär min mormors födelsedag och min namnsdag. Enda anledningen till att jag kommer ihåg att det är min namnsdag är tack vare mormor. Hon har nämligen alltid varit snabbare än jag på att gratulera.Och inte allt för sällan har jag fått namnsdagspresent. Egentligen skulle vi åkt till mormor, som tradition är, i morgon, men tack vare de här jälva vädret vi har får vi skjuta på resan. Förhoppningsviss börjar inte snöandet fören lite lite senare i alla fall så jag kan passa på att åka skidor nu när jag har bilen.

Ikväll har jag plockat ner granen. Det känns fruktansvärt tomt. Brukar jag ha det så kalt där borta i hörnet? I guess so. Konstigt ser det ut i alla fall. Det är nästan så jag vill sätta upp allt igen. Jag tänker behålla stakar och stjärnor i alla fall så det inte blir allt för konstigt.

När jag var liten var vi på julgransplundring på slottet. Jag minns inte så mycket mer av det än att julgranen var stor och alla barn fick fiska fiskdamm. Nu för tiden är det ont om gottepåsar verkar det som. Allt jag har kvar från julen är en påse överblivna mashmallows i köket och det är jag inte så sugen på.

I tonåren innebar ju trettondagsafton, liksom alla andra aftnar, fest. Jag hade faktiskt glömt det tills jag såg att många skrivit på Facebook att de ska ut i kväll. En annan har ju blitt så gammal att man bara tycker det är skönt att få en kväll utan att behöva tänka på matlåda tills imon hahah. Dessutom är jag så hiskeligt trött efter att inte ha sovit på flera nätter att jag undrar hur sjutton jag ska kunna hålla mig vaken en timma till ens.

Nä, jag tar det lugnt. Ska ta ett bad, sitta i soffan och bara glo med datorn i knät.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: