Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Peter och Agneta

Monday, January 24, 2011

Peter och Agneta

Peter och hans gelike Alex gjorde hela säsongen av Big Brother när de var med... lätt! Och det hände faktiskt att jag fasande framför Kanal 5s idiotiska ringa-in-program några gånger bara för att Peter och Alex var så roliga. Men sen vart det tyst om dom bägge. De försvann helt från spotlighten.

Agneta är en sån där person som jag alltid stört mig på. Jag vet inte riktigt varför... men sen vart hon ihop med Runar Søgaard och då förstod jag att jag haft rätt i mina fördomar. För vem i sitt sinnes fulla skulle vara ihop med runar?

Men nu ha alltså Agneta träffat Peter... via Facebook också hör och häpna. Vilket otroligt omaka par. Peter känns som den vilda killen som fastnat lite i tonåren, medan Agneta är präktigheten definierad. My bet är att detta inte blir direkt långvarigt.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymus said...

Haha, har hon haft ett förhållande längre än 14 dagar de senaste åren, och så går hon ut i pressen och hela tiden berättar om skiten, den damen är patetisk, och säkerligen ett rent helvete att leva tillsammans med, vi ger det 2 veckor sen läser vi i Klick att det är slut haha

Hannastacia said...

Ja, hon är vekligen om sig och kring sig den där Angeta.