Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stephanie and son

Thursday, January 13, 2011

Stephanie and son

På bilden till höger ses Stephanie Seymore och hennes som på semester. Bilden är tagen i farten och när mamma och son ger varandra en puss råkar hans hand hamna lite på hennes tutte. Och därmed är deras relation livsfarlig... enligt amerikansk media d.v.s.

Det är ju helt sjukt att en mamma och hennes so inte ska få pussas utan att media reagerar. Det finns väl ingenting konstigt med den där bilden? vad sjutton gör det om han råkar nudda hennes tutte? For Gods Sake han har ju sugit på den i yngre dar.

Detta känns väldigt USA och väldigt överdrivet. Sonen har svarat på sin facebooksida och är dessutom väldigt gay så jag tror inte amerikanska folket behöver vara direkt oroliga. De kanske istället skulle ta en repa bland de inte så ovanliga trailersamhällena på vichan i sitt präktiga land och sen kan de posta foton i pressen.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: