Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Slask & blask

Sunday, January 16, 2011

Slask & blask

Igår en decimeter nysnö... idag slask. Vädret beter sig minst sagt lite lustigt. Jag kommer med andra ord bli riktigt blöt om fötterna idag när jag springer, men jag tänker inte låta vädret vinna två dagar i rad, så idag åker löpardojorna på.

Gårdagens dummaste går till de tio personer som nu ligger på sjukhus med kolmonoxidförgiftning. Tio ambulanser och akutbilar skickades till radhuset i Bandhagen på lördagskvällen. På plats uppges flera personer ha varit avsvimmade och flera kräktes. Hur tänker man när man grillar inomhus? Seriöst?


Vargjägarna lyckades bara fälla 9 vargar av de beviljade 20 igår. Aftonbladet skriver med stor rubrik att vargen vann, men det är väl inte direkt sanningsenligt eftersom de får fortsätta skjuta idag.

Kommer ni ihåg att jag skrev om Facebook-mejl för ett tag sedan? Nu ska tjänsten ha kommit till Sverige och alla får varsin adress. Hur man får tag på den vet jag inte för jag hittar då inget nytt på min profil, men det är väl en sån där sak som kommer ut till användarna lite pö om pö som när profilutseende byts och så kanske.
Och vad jag ska ha den tillvet  jag inte heller eftersom jag redan har 3 mejladresser samt att jag tycker meddelandefunktionen på Facebook räcker gott och väl, men inte tackar man väl nej till nåt som är gratis.

Nu är andra koppen kaffe snart nere och de är dax att göra sig redo för 6,5 km snöblasklöpning.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: