Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mot slutet

Thursday, January 20, 2011

Mot slutet

Hur skönt är det inte att det är torsdag i dag? Jag är helt slut som människa efter all träning och jag behöver vila vila vila. Det har varit mycket på jobbet och jag måste ju slita en och en halv dag till, men det känns överkomligt.

Idag ska jag INTE träna. Redan igår kände jag att musklerna var slitna. Fick mjölksyra på en gång, men ändå kämpade jag igenom, vilket ju inte gör det bättre idag. Armarna är som spagetti, halsen känns lite obekväm och det är jobbigt bara att resa sig från soffan. Kroppen skriker efter ro. Önskar helt enormt mycket att jag kunde krypa ner under det varma täcket igen. Idag är det åter kallt. Tack och lov utlovas sol och man kan ju hålla tummarna att det liksom i går tar upp tempen över nollan. Snön SKA bort!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: