Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hmmmmm, vilket tokigt väder de vart

Thursday, January 06, 2011

Hmmmmm, vilket tokigt väder de vart

Som om jag inte visste att det skulle komma. Egentligen skulle jag ju dragit so fort jag bara kunde efter frukost, men jag fastnade ju här framför datorn planerandes Bäjbos föllsedagspresent som jag bara fick en sån där tokbra idé till.

Ska jag ge mig ut i detta? Är det vansinne? Jag MÅSTE ju. Nu har jag ju skjutit på min Rusta-tripp i två dagar och dessutom måste jag handla om det ska bli nån mat i maggen idag. Man ser ju knappt en meter ut genom fönstret. Men... kör jag riktigt sakta borde det väl gå bra? Det är ju bara i stan...

Jag vet inte om jag lyckas övertala mig själv tillräckligt, för det ser ju inte direkt lockande ut att gå utanför dörren överhuvud taget.

På tal om födelsedagspresenter. Är det nån som har några bra tips på vad man ger sin mamma i 60-årspresent? Hon är bara värd det bästa av det bästa, men att komma på nåt som motsvarar det är ju näst intill omöjligt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: