Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Headremoval

Sunday, January 09, 2011

Headremoval

Just nu skulle jag vilja plocka av mig huvudet och lägga det i soffan bredvid tills det slutat dunka och sen sätta på det igen. Jag skulle vilja göra samma sak med min bukregion. Att jag la mig i badet och unnade mig lödder och scub hjälpte inte ett dugg utan jag har snarare mer ont i huvudet nu efteråt. WHY? Oh WHY?

Usch, jag börjar bäva inför i morgon också. Jag ska ju på RSU-möte i Linköping. Eftersom tågen gick så kassa tider och körde såna omvägar tyckte jag det var en bra idé att ta bilen. Jag vet inte om jag tycker det längre. OM nu plusgraderna håller i sig hela natten kanske mycket av det hala försvinner, men om det fryser på under natten.. ja, då lär det kanske inte bli så kul.


Men, jag orkar faktiskt inte ens tänka på det just nu. Jag orkar faktiskt inte tänka alls just nu, utan ska försöka använda huvudet så lite som möjligt resten av denna kväll. 


Image and video hosting by TinyPic

No comments: