Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sönderriven

Thursday, January 06, 2011

Sönderriven

Hmm, kommer inte in i inläggsfunktion i bloggen, så jag får väl maila in dagens första inlägg. Jag sov som en kung i natt! Det tog lite tid att somna igår, men jag vaknade bara en enda gång och gick inte upp fören nu 6.30. YES!

Men hörni som jag ser ut. I går när jag låg i badet och led av min mensvärk drog jag på vattnet riktigt riktigt hett så huden vart alldeles röd och började lossna. Jag tog min scrub och började peela, men tyckte inte det räckte så jag tog till naglarna. Jag rev och rev och rev och det var riktigt skönt. när vattnet blev rött och jag upptäckte att jag rivit sönder ryggen la jag ner, men då var det redan för sent. Röd som en kräfta såg det inte så himla farligt ut i går, men idag gott folk... ojojojoj. Jag är sönderriven så stor jag är. Konstigt att det inte gjorde ont för det är nästan hål överallt. Tur man har kläder som täcker hela kroppen den här tiden på året för jag annars hade jag inte kunnat gå ut idag, haha.

Jah har ett extremt sug efter att springa. Jag längtar ihjäl mig efter springsäsongen och snön är borta. Gymmet öppnar tyvärr inte förrän 11.00 i dag eftersom det är helgdag. Jag hade verkligen velat gå dit och springa en morgonrunda. Kanske skulle man ge sig på att försöka springa ute. Inte speciellt bra förhållanden med en massa nysnö tyvärr, men annars är ju temperaturen på 2 minus ganska perfekt. Men då är ju frågan... tar jag mina vinterlöpardojor (som inte förtjänar kallas det eftersom de är superhala, dock perfekta i övrigt) eller tar jag mina mer insprungna löpardojor som är stabila, men av mesh och därmed fulla av hål som snön kan tränga in i? Man blir ju varm av att springa, men det vore ju skit om man blev blöt och kall innan man fått upp värmen. Hmm.... får fundera över en kopp java.

No comments: