Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Tourist och Sex and Other Drugs

Sunday, January 23, 2011

The Tourist och Sex and Other Drugs

Det är ju banne mig rekord. Denna helg har jag sett två HELA filmer. Utan att tröttna och stänga av och utan att somna. Tänkte jag skulle dela med mig av hur de var.

Jag är förvånad för jag trodde jag skulle hissa The Tourist och dissa Sex and Other Drugs, men det är snarare tvärtom.

Sex and other Drugs
Jag ska börja med att berätta hur mycket jag HATAR romantiska komedier. De är sällan nyskapande och mest larviga rakt igenom.Denna var dock lite annorlunda. Det som imponerar mig mest är skådespelarinsatserna av både Gyllenhall och Hathaway. Bägge har ju fått en liten messtämpel på sig och jag hade nog förväntat mig att de skulle spela liknande roller även här. Men så var icke fallet. Bägge spelar tuffare karaktärer, vilket jag till en början trodde skulle bli larvigt, men bägge gjorde det riktigt bra.

Handlingen i filmen var faktiskt lite annorlunda den typiska romatiska komedin. Inte en massa gullegull och trams som är vad som normalt karakteriserar dessa filmer utan med rakt på sak från början och att det sedan i slutet ebbade ut i det klassiska gör inte så mycket.

Definitivt en film att rekommendera!

The Tourist
Jag är grymt besviken. De stora stjärnorna Depp och Angelina gör inte så mycket film nuförtiden känns det som. De är redan så stora så de inte behöver antar jag, men då väntar man sig ju att det ska bli riktigt bra när de väl gör det. Jag har hittills inte sett en film där depp gör en dålig insats, men i denna känns han faktiskt ganska tråkig. Rollen skulle kunna ha spelats av vilken skådis som helst. Angelinas insats är inte heller vad den borde. Nu är väl inte hon någon favorit från början, men hon brukar ju faktiskt göra sina roller bra. I denna känns hon medelmåttig och går mest omkring och ska vara snygg.

Handlingen lämnar mycket att önska. Det går för snabbt, är för lite intriger och man känner inte ens att filmen börjat innan den är slut. Slutet är ett tafatt försök till att vara chockerande, men trots att jag inte kollar mycket på film listade jag ut det på ett ungefär redan från början.

Nä, denna film kan ni hoppa över.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: