Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men åååååå

Saturday, January 15, 2011

Men åååååå

Det går ju inte att springa i det här skitvädret! En decimeter nysnö och modd. Varför vill vädret mig så illa? Jag har ju längtat i en vecka! Skit, skit, skit! Man skulle kunna testa, men funkar det inte och jag har gympadojsen och går istället kommer jag bli redigt kall om fötterna. Så nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska testa eller helt enkelt gå istället.


Idag börjar jakten på de 20 vargar som ska skjutas. Vargjakten har delat in skogsfolket i två läger: Vargförespråkarna,.allt från djurrättsaktivister till organisationer som Naturskyddsföreningen, och Svenska rovdjursföreningen som har samlat in 17 000 namnunderskrifter mot jakten och som ger sig ut i skogen med rånarluva och basebollträn och på andra sidan jägarna som vill "att skiten ska bort". Jag tycker det hela känns som en barnslig lek. För det första tycker jag att det är ett dåligt argument att ett vargpar kan ha ihjäl 120 älgar. So what? Är inte det naturens gång? Jag kan förstå bönderna som har problem, men älgar? Är det för att det blir mindre att skjuta under älgjakten de bryr sig? Och om vargarna nu ska bort... varför släppa jakten av dom fri? Varför inte ha ett gäng anställda jägare som fixar detta? I just don't get it. Jag tror detta kommer sluta i nån slags katastrof. Antagligen kommer fler vargar bli skjutna som förra året och sen kommer det absolut hända nåt tok med aktivisterna.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: