Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snödroppar

Wednesday, January 12, 2011

Snödroppar


Å, vad otroligt glad jag blir när jag ser denna bild från Gotland. Snödroppar! Vår! Underbart! Nu är ju detta bara ett trick från naturens sida, dessutom snöar det ute här, men det ger en ju lite hopp. Vi är på rätt sida nyår!


Expressen - Sveriges mest lästa dagstidning!Enligt Sifos decembermätning läste 24 516 fler läsare Expressen än Aftonbladet i december. Samtidigt i Aftonbladet kan man läsa att dom har nära en miljon fler dagliga läsare än de närmsta konkurrenterna (Expressen, GP och KvP) tillsammans. Hur det går ihop är över mitt förstånd.

H&M ska öppna en ny butik i Stockholm (såklart vart annars). Det är egna märket COS, Collection of Style. Priset på denna kollektion är dyrare än vanliga H&M-kläder och ska då vara lite "fashonable". Frågan är vad det betyder. Bättre kvalitet? eller är det bara utseendet på kläderna? H&M är ju kända för att vara billiga... inte för kvaliteten. Jag ser en långsiktig fara i detta. I Stockholm bor många brats som antingen har pengar eller tror att de har pengar. Blir COS en hit i Stockholm, finns en risk att den tar över och gamla vanliga hederliga billiga H&M försvinner. Kanske lite drastiskt tänkande, men glöm inte att Stockholm styr landet.

Onsdag idag. Jag får hela tiden för mig att det bara är tisdag... liksom jag igår inte fattade att det var tisdag utan trodde det var måndag. Fördelen med att jag var i Linköping i måndags!

Idag är det löpardag. Hur det ska gå till vet jag inte riktigt. Det är fortfarande skithalt ute och gymmet är inte att tänka på så här efter nyår när alla nyårslöftesmänniskor ska dit och förbränna. Hmm, på nåt sätt ska det gå. Jag har ju hela dagen på mig att tänka ut nåt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: