Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stackars flicka

Saturday, January 22, 2011

Stackars flicka

TV4 har en ny meterolog idag (hon kanske inte gör sin första dag idag, men det är första gången jag ser henne i alla fall). Charlotta nånting. Och stackars tjej som har begåvats med den rösten. Hon har så långt ifrån tv-röst man kan komma. Låter som hon har en spya i halsen ju.

Just nu sitter jag och väntar. Jag och mamsen ska åka till mormor och Frasse i Eskilstuna. Jag är ju klar sen länge, men vissa tycker om att sova på morgonen varpå jag snällt får vänta. Jag vill åka så vi kommer därifrån nån gång. Det låter otroligt illa, men jag menar inte alls att jag inte vill träffa dom. Det var länge sen så det ska bli kul, men... eftersom jag är världens restlösaste människa dröjer det inte länge innan jag skakar av längtan hem. Jag klarar inte riktigt av det lugna tempot och att i princip bara sitta still en hel dag. Jag önskar de bodde närmre så man kunde åka dit, ta en fika och åka hem och göra det oftare istället. Jag försöker mentalt ställa in mig på att INTE bli rastlös, men det hjälper sällan. Efter maten vill jag dra direkt. Men... innan maten ska det fikas och så ska det även göras efter. De är så gulliga för varje gång dukas det fram fat med kakor och bullar trots att de vet att varken mamma eller jag nånsin har nåt sånt till fikat. En plain kopp kaffe... det är grejer det. Att bjuda på alla dessa godsaker är nog bara en ursäkt för dom att få äta det själva, men oavsett anledningen är det ju en gullig gest.

Nä, nu får klockan ticka på litegrann va?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: