Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Death by CrossFit

Thursday, January 13, 2011

Death by CrossFit

Nu har jag kört det pass jag postade i går kväll... det jag hittat på YouTube från Nex Level. Och jag trodde seriöst jag skulle dö ett tag. redan ganska stel i kroppen efter veckans hårda träning tog det en evighet att värma upp och de första varven var rent plågsamma. Konstigt nog gick de sista tre som på dans. Jag fick lov att modifiera det en aning. Istället för Mountain Climbers körde jag höga knähopp eftersom det dundra så i golvet annars och istället för Toe Touchers körde jag armhävningar eftersom min matta inte var mjuk nog mot ryggen och det gjorde fruktansvärt ont i ryggraden.

Räkna inte med att få nån vila under de 10 sekunderna för de går åt att byta position.
Jag är otroligt stolt att jag tog mig igenom den och jag känner faktiskt att jag blivit starkare bara under den här veckan. Skönt! och mycket motiverande för att fortsätta. Nu blir det dock total vila i morgon, vilket inte borde vara så svårt att hålla eftersom jag ska åka tåg och lördag, söndag har jag tänkt ägna åt utomhuslöpning rund Osudden och så lite Kinect på det såklart. Nytt CorssFit-pass blir alltså på måndag och på den tiden borde mina ömma muskler slutat värka.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: