Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trött

Thursday, January 27, 2011

Trött

Det blev sent i säng igår, men likt förbannat vaknar samma tid. Argh! Efter jobbet traskade jag, Emma och Susanne upp på stan och handlade en blomma till Gunnel. Åh, vad det luktade gott på stan... munkar, brända mandlar och varmkorv i en salig blandning. Det är ju hindersmässa. Och kallt... det är väl lustigt att det alltid blir kallt till Hindersmässan.

Vi var hos Gunnel nästan prick 18.00. Det var mysigt där... så där lagom stort hus. Barbro hade med sig två av sina fem bordercollies Mel och Kit. Vilka underbara hundar. De kom frma och la huvudet i knät på en och klappa man dom inte tillräckligt länge butta de på en med nosen. Bordercollies är väl lätt bland de finaste hundarna.

Vi fick Ricottaost (hette det så?). Har aldrig ätit det förr, men det var helt enkelt ostbitar som man grillade i en speciell grill och som man sedan hällde över potatis och sallad och mumsa i sig. Det var gott och jag blev alldeles för mätt.

Ca 20.45 begav jag mig hemåt. Jag trodde jag skulle frysa sönder när jag vandrade 30minuter i 10 minus efter att ha suttit framför den varma grillen i så länge. Och halt var det med. Riktigt halt och på vissa ställen gick det knappt att gå alls. Men till sist kom jag hem. In i duschen, ladda kaffet, men ändå var klockan 22.30 innan jag la mig. Och sen kunde jag ju inte sova såklart.

Det hade ju inte gjort något att vara ledig idag. Jag är ju skittrött. Och jag lider av sviterna av den feta osten. Eller magen gör det i alla fall. Smällar man får ta?

Det är torsdag idag i alla fall tack och lov. Jag längtar så jag kan dö tills i morgon. Ska åka neråt södern och myyyyysa med Bäjbo!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: