Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nä, men fy...

Monday, January 24, 2011

Nä, men fy...

Visa dig den jag kan betala för att få stanna hemma och krypa ner i sängen igen. Jag är ju skiiiittrött. Tro dock inte jag kan sova till klockan ringer för det. Icke sa Nicke. Somnade som en stock igår. Plsnen var att se Law and Order, men innan det kollade jag på The Forgotten (nån serie med Christian Slater) och jag tror inte jag såg längre än till första reklamen... till 21.20 då typ.

Vet ni att astronomer och rymdfolk hittat över 500 stjärnor och planeter och ännu har man inte hittat tillstymmelse till liv nån annanstans. Är vi ensamma? finns det verkligen inte nåt annat out there?Jag vet inte vad jag tror, men det verkar ju lite otroligt att vi än ensamma... men å andra sidan... kanske lika bra det.

Har ni sett klippet på YouTube där Yoga-gurun Lena Fokina slänger en liten bäbis runt som om den vore helt i plast. Dynamisk gymnastik kallar hon det och det ska hjälpa barnet att bli starkare och mer självsäkert.


- Märker ni inte att barnet inte ens skriker, babyn skrattar till och med. Den här metoden har funnits i Ryssland i 30 år och alla barn som genomgått den lever och är friska. Om ni tvekar kan ni komma och hälsa på i vårt yoga-center.

Har Lena aldrig hört talas om Shaken Baby Syndrome? Det är ju helt vansinnigt.

Sitter och funderar på om jag ska gå på Step idag. Det är ett pass klockan 17.30 och jag har bokat en biljett eftersom Emma ska gå. Men det är ju de där med tiden. 17.30. Jag har ju ingen lust att gå till jobbet alls och så ska man då stanna ännu längre? Känns inte alls lockande. Jag får la se hur eftermiddagen flyter. Time to get ready. BLÄ!


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

the CLOWNCUNT said...

dra på trissor vad rubbat!
det är säkert gud som har inverkan även där. bara gud kan ställa till det så för människor. och sprit! ;D