Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Helgens träningsplan

Friday, January 21, 2011

Helgens träningsplan

Fredag
Som start på helgen kör jag i gång med en trippelträning denna kväll.En kombo för att få ut max utan att det blir tråkigt. Börjar med 30 minuter på steppmaskinen. detta följs av 20 minuter CrossFit med fokus på styrkeövningar och sen avslutar jag med ett 30 minuters aerobicspass. Peppad!

Lördag
Morgonlöp är givet. Ska försöka köra det i intervaller, men det kan vara svårt med tanke på underlaget. Siktar på ca 7 km i alla fall. Eftersom jag och mamsen ska till mormor sen blir det nog inte mycket mer än det, men det räcker väl egentligen.

Söndag
Nu blir det spännande. Emma har fått hem sina långfärdsskillor från Mariestad så på söndag drar vi ut på Hjälmaren med start i Rynningeviken.
Hjälmaren förvandlas varje vinter till en tummelplats för skridskoåkare. Från Rävgången i Örebro går varje söndag ett lämmeltåg med hundratals människor i alla åldrar som njuter av vintern. Den plogade banan leder, om isarna håller, till Lindholmen, ca 7 km från Rävgången. Lindholmen är en sommarstuga från förra sekelskiftet, som vintertid fungerar som kaffeservering.
Hur kul kommer inte det bli då?!?! Samtidigt känner jag mig lite halvt livrädd. Åka på is där det under finns en massa iskallt vatten man kan drulla i om isen spricker. Tack och lov att Emma är lite bevandrad och har isdubbar. Jag måste erkänna min dumhet, men jag visste faktiskt inte att det fanns så lustiga skillor som de man har när man åker långfärd. Jag trodde det var en annan variant av den vanliga mest, men det är det ju inte alls. LÄNGTAR!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: