Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Loony news

Thursday, January 06, 2011

Loony news

Ägg- och grötfrukost är ju bara bland det underbaraste som finns. Speciellt efter en timma på steppern. Hade ju helst velat ut och springa eller åka skidor men med tanke på hur snön yr utanför fönstret kändes det inte som nån bra idé.

Nu funkar inläggsfunktionen igen så jag tänkte bju på några galna "nyheter":

 
Tonfisken på 342 kilo såldes på onsdagen för rekordpriset 2,5 miljoner kronor på en auktion i Tokyo. Tonfisken köptes av ägarna till en sushirestaurang i Tokyo utanför kusten i norra Japan. Lär va billigt att äta där.

Varje kväll kliver en anonym man in i en serietidningsbutik, öppnar en hemlig lönndörr, svidar om och kommer ut igen som superhjälte. Klädd i mask, skottsäker väst och med en strömförande batong patrullerar han gatorna och letar efter orättvisor. I sin svarta gummidräkt patrullerar han gatorna och kämpar mot orättvisor. – Det kom en man rusande, klädd i en åtsittande gummidräkt i svart och guld. Han jagade bort tjuven, berättar bilägaren som höll på att få sin bil stulen.

Om alla viltdjur var så spänstiga som Mr Mooseman här skulle vägarna vara mycket säkrare. Collaste älgen nånsin!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: