Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Just remembered...

Tuesday, January 11, 2011

Just remembered...

Att det fridfulla tiden på jobbet är över och alla är tillbaka. Inget illa om nån, men det innebär ju att röran också är tillbaka. För mycket folk på för liten yta. Trots att det är tungt att jobba när andra är lediga är det otroligt skönt när det inte är en konstant jakt på rum, kö till datorerna och trångt överallt. Man har tid att ta hand om patienterna utan att känna stress över att hinna med. Men nu är alla tillbaka, mottagningen i full gång och friden över.

Jag somnade tidigt, har sovit gott hela natten, men ändå var det otroligt segt att gå upp i morse. How come?

Det pågår ett barnsligt bråk inom författarvärlden. Ganska roande faktiskt. Det är Björn Ranelid mot Svenska Akademien och då framförallt sekreteraren Peter Englund.

Ranelids känga i ”Let's dance”:

”Alla svenska människor skulle våga sig på detta. Framför allt de som sitter i Svenska Akademien tror jag skulle behöva ta sig ut från kammaren och börja dansa.”


Englunds svar – på bloggen:

”Noterar att Björn Ranelid uppmanat mig att följa hans exempel och delta i dokusåpor. Det kommer inte att ske. Däremot har jag inga invändningar mot att han gör så själv. Allt som håller Ranelid borta från skrivandet välkomnas.”

Ranelids hämnd:

”Det han (Englund) har gjort är ett riktigt övergrepp. Tryck upp honom mot väggen. Han är inte så stor så det är rätt lätt. Jag kan trycka upp honom med vänster arm för jag orkar det. Kryp inte för denne man.”

Att Ranelid gert sig in i ett så fjantigt bråk är väl ingen förvånad över, men det ska bli roligt att se om den där Peter Englund (som jag aldrig hört talas om förut) är lika barnslig och svarar igen.

Sen har Dr. Phil hamnat i trubbel också. Han ska ha haft nån slags Big Brotherversion i sitt program där han låste in ett gäng i ett hus för att reda ut sin problem. Under den tredje kvällen i huset knackade en naken man på ytterdörren. Två av kvinnorna ska ha blivit förfärade och låst sig i ett rum. När de bad tv-teamet att sedan bli utsläppta ska de ha blivit skrattade i ansiktet. Nu har stämt doktorn för bedrägeri och känslomässig skada. Detta låter väldigt mycket USA och kanske inte den sak som doktorn ska åka dit för, men nån borde sätta honom lite på plats. Dr. Phil är en läskig typ rakt igenom.

Ja, nu är det väl dax att ta ett djupt andetag, packa ihop och bege sig av till jobbet.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: