Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: På portalen

Thursday, January 13, 2011

På portalen

Jag såg en tidningsikon på Bloggportalen idag som jag inte kände igen och därför var jag ju tvungen att kolla vad det handlade om. Det var nt.se som jag antar har nåt med Norrköping att göra eftersom det var där det hela inträffat.Artikeln handlar om ett polispådrag i staden som ska ha orsakats av att en muslims kille hållit en bönritual vid en busshållplats. Killen blev genast misstänkt för terrorplaner och visiterades av polisen. Ja, det kan inte vara lätt att vara muslim idag. Men å andra sidan tror jag faktiskt de skulle rycka in om det var en kristen pojk också som gjorde nåt dyligt... men då hade nog transport till psyket stått i prio.

Det är konstigt att man läser så mycket klagomål på våran regering samtidigt som deras siffror konstant ökar i alla undersökningar. De kan alltså inte vara så hemskt i detta land som alla påstår. Eller är det bara så att det är Sosse-anhängarna som hörs?Det går inte lika bra för sossarna nämligen. Den sidan får nämligen bottennotering efter bottennotering. Det är ju knappt man fattar att de finns längre för det är så otroligt tyst ifrån den sidan.. Och nu visar det sig ju att till och med Sossarna håller på att bli Moderater. Det är nån tjomme som heter Niklas Nordström i Stockholm som vill föra partiet åt höger och nu riskerar han bli utkastad ur partiet. Håller de eviga paritet Socialdemokraterna på att bli historia?


Josefin Crafoord har åkt fast för rattfylla. Själv hävdar hon att hon druckit tre glas vin och skulle parkera om bilen, men det är ju helt betydelselöst egentligen. Hon är känd och detta är ju en alldeles utmärkt sensation. Man kan ju också tycka att det är otroligt klantigt av en känd person att försöka sig på nåt dyligt med polisen mitt framför näsan.

De råder hysteri angående Ulf Lundells inställda turné. Han ska enligt pressen ha en sjukdom och de får det hela att låta mycket allvarligt. Aldrig förr har jag väl dock varit med om sånt pådrag för en inställd turné. Ingen vet ju vad det är för fel på honom. OM det är nåt fel på honom. När Aftonbladet tvingar sig på stackarn säger han att han är utarbetad och kanske är det just bara så. Och kanske är det nåt värre. kanske är han allvarligt sjuk, men är det då inte mer humant att låta honom vara ifred tills han själv väljer att berätta. OM han väljer att berätta.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: