Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Massakern i Tucson

Sunday, January 09, 2011

Massakern i Tucson

Sarah Palin har en dödskarta. I alla fall enligt tidningarna. Sarah Palin må vara en otäck kvinna, men jag tror faktiskt INTE att hon vill ha ihjäl alla som hon har på sin lista, trots att hon uppmanade: "ladda om och sikta".

Att grabben blivit inspirerad av listan är väl inte helt otänkbart, men Jared ser ju knappast själv ut som någon smart nog att fatta ett sånt beslut eller ens ha en politisk åsikt. Har listan någonting med saken att göra är det ganska solklart att han har en kompanjon bakom sig. Någon som sagt till honom att göra det. På Jareds MySpace kunde man innan dådet läsa:

"Adjö vänner. Kära vänner, snälla var inte arga på mig."


Det säger väl en del om hur smart han var. "... var inte arga"? Väntar han sig ett: Nä, det är lugnt grabben, eller vadå?

Vad är det egentligen med amerikanska dårar som alltid måste skjuta som galningar? Räcker det inte att ha ihjäl målet? eller välja ut nån? Kan det vara det amerikanska arvet om att vara störst, bäst och värst som slår igenom. Är det så att de måste ha ihjäl så många de bara kan för att göra sig ett så stort namn som möjligt?

Och trots att han sköt som en galning misslyckades han. Hans primära mål ligger på sjukhuset med ett hål i huvudet, men verkar ha goda chanser att överleva. Istället lyckades han ha ihjäl sju oskyldiga människor och antagligen kommer han själv inte bli långlivad. Good work Jared!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: