Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Egalia - nollställ ditt barns hjärna

Sunday, January 30, 2011

Egalia - nollställ ditt barns hjärna

En förskola utan flickor och pojkar kunde man läsa om i tidningen igår. Jag orkade inte läsa då, men nu när artikeln fått en massa kommentarer på Bloggportaen var ju ju tvungen att se vad det handlar om.

Förskolan försöker radera det sociala köket genom att neutralisera allt som har med flickor och pojkar som olika att göra. Förutom att de har olika könsorgan. De har till och med skrivit om "en sockerbagare" och bytt ut han mor hen. De väljer bort böcker där det finns en mamma och en pappa och väljer istället böcker med ensamstående och samkönade.

Jag förstår inte poängen. Vill man att ungarna ska växa upp utan ett socialt kön? och i sånt fall varför? Det ÄR skillnad på flickor och pojkar och vad tjänar man på att dölja detta för barnen? Så fort de lämnar förskolan kommer de bli varse detta och förvirringen blir total. De har ju inte lärt sig att människor kan vara olika utan att allt som anses normalt är onormalt och tvärtom.

Jag tycker detta låter som nån variant av ohälsosam programmering. En slags nollställning av deras små hjärnor som kan vara rent av farlig och skapa total förvirring i deras liv. Inte på nåt sätt kan jag se vad som skulle vad hälsosamt med detta eller att de  i längden skulle vinna nånting på det. "Jag vill att mitt barn ska vara en person"... och det kan man inte vara om man har ett kön då?

Nä, detta borde ses över av myndigheterna och öppnande av flera liknande förskolor borde förhindras.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: