Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: För mycket datatrafik

Saturday, January 29, 2011

För mycket datatrafik

Om ni undrar varför rubrikerna plötsligt blivit fula igen beror det på för mycket datatrafik. Så här ligger det till. Om man vill ändra fonten på rubriken genom att använda en font man har på datorn kan bara de som har samma font i sin dator se den eftersom dator plockar upp den därifrån. För att undvika detta hittade jag en beskrivning på hur man kunde undvika detta genom att skaffa ett konto och länka via webs.se. Vad beskrivningen inte sa var att man bara hade en viss mängd data att använda per måndag om man inte betalade en massa pengar och när min månadskvot var fylld återgick rubrikerna till det som var innan. Alltså bör rubrikerna bli snygga igen den 1 februari för att sedan vara snygga tills februaris kvot är nådd. Inte alls nåt bra, men tills jag kommer på nåt annant får det väl vara så.

Resan hit igår gick bra. Det var inte halt alls och det var riktigt skönt att köra på barmark. Däremot var det asmycket trafik och massor med lastbilar. Jag hamna bakom varenda en kändes det som och det gjorde redan ner en halvtimma länge. Men jag kom iväg i tid så det var ok ändå.

Fredagsmiddagen bestod av spagetti med köttfärssås och v har senaste gångerna laborerat lite med chili i köttfärssåsen. Igår köpte vi ett packe om 3 chilifrukter och tack och lov tog vi bara en. JÄKLAR I HAVET va starkt det vart. Men gott. Problemet var (och är) dock att jag inte kan få bort det från fingrarna. Efter att ha ätit och tvättat händerna flera gånger tog jag en dusch och när jag skulle tvätta bort sminket trodde jag att jag skulle bli blind på kuppen. Chili in i ögonen är INTE skönt. Flera gånger under kvällen råkade jag gnugga mig i ögonen och fortfarande nu på morgonen tycks det sitta kvar eftersom jag nyss gnuggade och nu knappt kan få upp mitt vänsteröga. Hur kan det fortfarande sitta kvar? Har tvättat händerna säkert 1000 gånger. Nästa gång blir det handskar när jag handskas med chili det är ett som är säkert.

Chili USB
Det ligger en tunn snömatta över Värnamo som landat under natten. Jag undrar om det är halt. Det lär jag ju bli varse för snart är det dax för Osuddenrundan och morgonlöp.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: