Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bra dag

Thursday, January 27, 2011

Bra dag

Inspirationen kring allt med vårt kontaktsjuksköterskeinförande flödar. Emma och jag har påbörjat vad som ska mynna ur i en behandlingsplan för patienterna och bollar flyger överallt i luften. Hur kul som helst. Jag har dessutom senaste två dagarna haft två riktigt svåra nötter att knäcka med två patienter som verkligen behövde mig som kontaktsjuksköterska för att deras vård skulle flyta. Känns otroligt bra att kunna hjälpa när det verkligen behövs. Detta har jag ju gjort flera gånger förr och jag har ju som sagt jobbat på detta viset förr, men nu känns det mer som resten av bygget fått upp ögonen för vad jag gör.

Alltså en bra dag på jobbet, men det ska inte stickas under stol att jag är helt färdig som människa. Supertrött! Det är så otroligt skönt att det är fredag i morrn att jag knappt kan beskriva det.

För att få lite nya krafter har jag bestämt mig för att köra ett trippelpass ikväll likt det i fredags. D.v.s ett förbränningspass på steppern, en CrossFit-kombination för styrka och ett stenhårt konditionspass efter det. Satsar på 30-20-30 i minuter. Japp, får la se hur det går.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: