Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Movienight

Friday, January 21, 2011

Movienight

Jo, jag gick en vända över stan efter jobbet, men som jag trodde hittade jag inget speciellt. Modet är katastrof just nu tycker jag. Allt ser bara ut som fel ihopsydda tygbitar, men nån volang här eller där. Urfullt! Köpte dock på mig en BH (oprovad) och några trosor på rea.

Ikväll ska jag ha movienight tänkte jag. Jag kollar ju nästan aldrig på film... i alla fall inte när jag är själv eftersom jag inte vet vad jag ska kolla på, men nu har jag faktiskt tre filmer att välja mellan. Nämligen dessa:

BURLESQUE

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.

 
LOVE AND OTHER DRUGS

Jamie (Jake Gyllenhaal) är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie (Anne Hathaway), ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

THE TOURIST

Frank (Johnny Depp), en man med brustet hjärta, åker till Italien som turist. Där träffar han av en händelse Elise (Angelina Jolie) på ett tåg till Vendig, vars avsikter är oklara. Polisen har haft Elise under uppsikt i två år och väntar på att hon ska ta kontakt med sin älskare som har förskingrat en stor summa pengar.
Hmm, undrar vilken jag ska ta? Har ett tag på mig för först ska jag plocka lite och sen träna.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: