Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 7 km terräng

Saturday, January 15, 2011

7 km terräng

Min vända som normalt tar 45 minuter tog idag dryga timman. Uppskattningen på ½ dm nysnö skulle jag vilja utöka till nästan 1 dm. I oplogat tillstånd gav detta ett bra träningspass när jag tog mig runt Osudden och en extra vända i Apladalen. Jäklar anamma vad jobbigt det var! Det hade faktiskt gått att springa. Jag var tvungen att prova när en hurtbulle svepte förbi mig, men tro mig det var faktiskt jobbigare att gå. Man måste ju lyfta fötterna högt för att ta sig fram och under all denna snö fanns inget annat än is, så åt fäste att skjuta från på inför nästa steg fick man inte.
Hur är det möjligt att det kan komma så mycket snö på  bara några timmar?
Nu bultar det ordentligt i lårmusklerna och röven som jag hade träningsvärk i sen tidigare är riktigt öm. Undrar verkligen hur det kommer gå att spela Kinect idag. En bowlingturnéring står nämligen på schemat när Bäjb vaknar. Ska ta och stretcha igenom kroppen ordentligt nu för annars kommer jag väl vara stel som en gammal kärring om nån timme.
Image and video hosting by TinyPic

No comments: