Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Har Bildt och Billström så fel?

Saturday, January 22, 2011

Har Bildt och Billström så fel?

Senaste snackisen gällande Wikileaks läckta dokument är den om att Bildt och Billström ska ha uttalat sig om flyktingar från Irak. I rapporten ska man kunna läsa:

"Utan ett regelverk för att skicka tillbaka tillståndslösa skulle invandringsproblemet skena okontrollerat i ett land med nio miljoner invånare"

"Flyktingarna som anlänt till Sverige efter 2003 var svårare att integrera i det svenska samhället eftersom de kom ”blottställda, lågutbildade, och utan yrkes- eller språkkunskaper”

"Flera mycket uppmärksammade hedersrelaterade mord har utlöst fler krav från svenska folket på hårdare invandringspolitik”

Visst, man kan uttrycka sig på olika sätt och många gånger kan det blir riktigt fel, men har de så himla fel egentligen. Sverige har enormt mycket flyktingar som vi inte kan ta hand om. Ska vi verkligen hela tiden ta in fler och fler, som vi sen behandlar som skit?

Jag har inget emot invandrare eller flyktingar och jag tycker det är rent förjävligt hur det ser ut i andra länder... att folk inte ska kunna stanna i sina hemländer pga idioter som ska kriga och ha sig, men Sverige måste inse sina begränsningar. Vi gör ingen en tjänst genom att ta hit dom och inte ta hand om dom. Det ställer till problem både för flyktingen och för vårt land. Vad ska man göra som flykting som placeras i nåt slags vaccum, där ingen ger besked, i väntan på att mycket möjligt skickas tillbaka till eländet man kom ifrån?

Nä, Sverige borde satsa på att styra upp den flyktingsituation vi har idag. Se till att vi kan ta hand om de vi tar in och inte ta in mer än vad vi kan klara av.

Sen är det ju otroligt dåligt tycker jag av de bägge ministrarna att de inte står för sina ord och förklarar vad de menar.

Medans vi ändå pratar politiska personer kan vi ju ta upp de där med Sossarnas jakt på partiledare. Pär Nuder? Seriöst? nu ska man väl inte döma efter appearance, men Nuder ger mig rysningar. Han ser ut som en snuskgubbe och hans namn... Nuder... låter creepy. Och en partiledare ska väl inge förtroende va? Denna gubbe gör det inte! Nä, då tycker jag de ska satsa på den där bruden Veronica Palm. Hon har väl vad jag vet inte lyckats göra bort sig inför folket ännu och hon är relativt okänd för den breda massan. Här finns möjlighet att imponera och chockera och därmed för partiet framåt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: