Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Visst finns Gud

Wednesday, January 05, 2011

Visst finns Gud

För det har Martin Hermansson från Göteborg bevisat genom sitt bak av semlor på semmeldagen. Och bevisen är konkreta:


"Vi räknade ut att det skulle bli 0,3 deciliter per semla så vi bad till Gud att det skulle räcka. Det gjorde det och vi som var där är rätt säkra på att vi la på mer än 0,3 deciliter, berättar han."


Å, herrejisses, då har jag ju haft fel i alla dessa åt. Vem kan säga emot såna straka bevis?

Martin är en del av Ny Generation. En avstickare från Livets Ord som håller på att ta över världen. Eller i alla fall en hel del av Sverige. På 8 år har Ny generation fått 10000 ungdomar under sina vingar.

Varje vecka träffas gruppen, ber för skolan, för varandra och för olika böneämnen. De bakar semlor och pepparkakor och delar ut till andra elever. De tejpar upp kramrutor som man måste kramas i och håller skolkonserter. Allt för att bidra till en "en positiv förändring och sprida glädje och kärlek"


*Host host BullCRAP!* Skolan ska enligt lag vara fri från religiös påverkan. Sånt här skit ska inte få förekomma. Att medlemmarna själva tror att Gud finns för att grädden räckte till semlorna vittnar ju om galenskap och fundamentalism så det skriker om det.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: